Header Roselheim
header rosel heim

Rosel Heim

In samenwerking met de natuur

De cosmetica industrie is verzadigd met chemische producten die acne, ouderdomsverschijnselen of huidoneffenheden zouden moeten laten verdwijnen. De onnatuurlijke stoffen in deze huidproducten zorgen echter vaak voor extra ontstekingen en verslechtering van de huidconditie.

Wanneer een cosmeticaproduct bestaat uit huid-identieke stoffen wordt het probleemloos opgenomen door de huid en geeft het langdurig mooie resultaten.

Bij de ontwikkeling en productie van alle producten wordt rekening gehouden met de natuurlijke functies en afweersystemen van het lichaam, waardoor deze zeer effectief kunnen bijdragen in de anti-aging behandeling van een verouderde huid.

 

Rosel Heim producten dragen actief bij in het verjongen en hydrateren van uw huid.

De BIOLOGISCHE producten van Rosel Heim Nature+Science zijn gebaseerd op kennis van verschillende generaties NATUURGENEESKUNDIGEN en kennis van DE MODERNE WETENSCHAP
Rosel Heim fases
  • biologisch en 100% natuurlijk
  • wordt probleemloos door de huid opgenomen en geeft langdurige resultaten
  • bevat huideigen stoffen en kan daarom goed verdragen worden

De familie Heim werkt al generaties lang aan onderzoek en ontwikkeling van natuurgetrouwe huidverzorging. Rosel Heim regulatieve huidtherapie voorziet de huid van rijke voedingsstoffen in de vorm van bio-aminen.

Zo wordt de huid optimaal gevoed, de celstofwisseling verhoogd en het huidweefsel verbeterd, met als resultaat een mooie huid zonder negatieve bijwerkingen!

Marly Brands gebruikt Rosel Heim producten doelgericht voor het verzorgen en verbeteren van uw huid op een natuurlijke, duurzame manier.

Bovendien kunnen de reinigende, huidverbeterende kwaliteiten van Rosel Heim succesvol worden ingezet bij huidproblemen als acne, eczeem, bij het verwijderen van huidoneffenheden en bij anti-aging behandelingen.