Anti-aging behandeling

Anti-aging Huidspecialiste Marly

Wanneer begint u met anti-aging?

Wanneer u begint met anti-aging behandelingen is afhankelijk van:

 • uw genen
 • stress
 • type huid
 • uw levensstijl

 

Anti-aging Huidspecialiste Marly

 

MESO THERAPIE MET BIO FACE LIFT

Verwijderen van rimpels zonder naalden

Uw huid verjongen zonder schade

Rimpels verwijderen zonder dat er naalden aan te pas komen? Dit wordt werkelijkheid door mesotherapie met bio facelift! Deze methode is hét alternatief voor injecties, er worden hoog geconcentreerde werkstoffen in de huid gebracht die de huidverjonging en huidverbetering stimuleren. De combinatie met spierstimulatie in het gelaat zorgt ervoor dat de huid zich kan opbouwen, verjongen en verbeteren. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.

Hoe werkt Mesotherapie met bio face lift?

Wanneer we ouder worden verliest onze huid collageen en elastine en daarmee haar elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van actieve serums, afgestemd op uw huidconditie, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.

Mesotherapie met bio facelift is een combinatie van fitness voor uw huid en elektrische pulsen die speciale serums naaldloos diep in de huid penetreren.

Toepassing

Mesotherapie wordt toegepast bij:

 • verminderen van rimpels onder de ogen, rond de mond
 • huidverjonging / huidverstrakking van de kaaklijn
 • verbeteren van onzuivere huid
 • tegengaan van volume verlies van de huid

.

Lichttherapie Collagen Booster

Natuurlijke huidverjonging

Uw huid op een veilige manier verjongen

Dat kan met het lichtapparaat Collagen Booster. Dit speciale, weldadige en herstellende licht wordt opgenomen door alle cellen in onze huidlagen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De Collagen Booster is een snelle en buitengewoon natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen.

Hoe werkt lichttherapie met Collagen Booster?

Het speciale Collagen Booster licht is een combinatie van specifiek infrarood-en roodlicht. De lichtgolven worden opgenomen door de huidcellen en zorgen ervoor dat de cel weer voldoende cel-energie aanmaakt. Hierdoor zijn de huidcellen in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine aanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Stimulatie

Het licht van de Collagen Booster bevordert niet alleen de zo belangrijke bloedcirculatie maar stimuleert vooral ook de huidfibroblasten wat tot een natuurlijke toename (tot 500%) van de collageen- en elastineproductie leidt. Er ontstaat versnelde opbouw van nieuw collageen, elastine en hyaluron (huideigen vocht). De huid vertoont daardoor een verbeterde textuur en volume wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

ZonDe medisch gecertificeerde filters in de Collagen Booster zorgen ervoor dat het licht bijna identiek is aan de natuurlijke bewegingen van de zon.

Effect

De unieke filters van de Collagen Booster zorgen ervoor dat de lichtstralen bijna identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van ons zonlicht. Dit is heel belangrijk omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijker de lichtdeeltjes kunnen opnemen. Hoe intensiever en dieper opgenomen, des te beter worden de natuurlijke verjongingsprocessen in onze huid geactiveerd . Zo kunnen ook de verouderingsprocessen worden beïnvloed en afgeremd.

Voor wie is de Collagen Booster geschikt?

De natuurzuivere behandelingen met de Collagen Booster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Met een beetje fantasie waant u zich ergens op een zonnig strand. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Tevens is de Collagen Booster behulpzaam bij het verminderen van roodheid en ontstekingen in de huid.

Wanneer beginnen met Collagen Booster lichttherapie?

Hoe eerder u begint met huidverbetering en anti-aging, hoe stabieler de conditie van de huid blijft. Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert, en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens per 4 weken een behandeling met de Collagen Booster te ondergaan.

Microdermabrasie

Stimuleert krachtige celvernieuwing

Wat is Microdermabrasie?

Soms kan de huid een flinke boost gebruiken. Een Microdermabrasie-behandeling verwijdert dode huidcellen en verbetert hiermee de doorbloeding. De unieke combinatie van een vacuüm- en compressiepomp stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en poriën worden minder grof. Microdermabrasie is een pijnloze, veilige peeling die bewezen direct resultaat toont: de huid zal gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien!

Toepassing

 

Een Microdermabrasie behandeling wordt toegepast bij:

 • totale huidverbetering
 • pigmentatieproblemen
 • ongelijkmatige huid
 • een door de zon beschadigde huid