Duurzaam ontharen

Definitief ontharen Huidspecialiste Marly

ontharen met IPL flitslicht

Ongewenst haar kan maar beter duurzaam verwijderd worden. Met de IPL Flitslicht behandeling verzorgen wij een permanente ontharing door middel van lichtimpulsen. Deze methode is veilig, snel en zonder complicaties. De lichtflits wordt door het pigment in de haarwortel omgezet in warmte, waardoor het haarzakje vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer kan groeien. De behandeling is het meest effectief bij donkere haren op een lichte huid.

 

 

Haren bevinden zich afwisselend in groei- en rustfase. Alleen in de groeifase kunnen haarzakjes behandeld worden, omdat ze dan een haar bevatten en vatbaar zijn voor de lichtimpulsen. Hierdoor is het noodzakelijk de behandelingen te herhalen totdat alle haarzakjes door de groeifase zijn gegaan.

 

 

toepassing en behandelingen

Flitslicht ontharen is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor alle lichaamsdelen. Een gezichtsbehandeling duurt ongeveer 20 minuten, een behandeling van de rug of beide benen duurt 60 tot 120 minuten.

Er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen nodig; het te behandelen lichaamsdeel mag alleen niet aan de zon of zonnebank bloot gesteld worden 4-6 weken voor, tijdens en na de behandelingsperiode.

Uitgebreide informatie geef ik graag tijdens een gratis intake gesprek.
xVergoeding door zorgverzekeraar

Huidspecialiste Marly is geregistreerd voor vergoeding van duurzame ontharingsbehandelingen in het gelaat door de zorgverzekeraars. U dient dan wel een verwijzing te hebben van uw huisarts.

TE BEHANDELEN GEBIEDEN
  • Gelaat: bovenlip, kin, bakkebaarden, wangen, tussen de wenkbrauwen
  • Lichaam: armen, handen, vingers, benen, voeten, tenen, billen, bikinilijn, borst, buik, rug, oksels, stuit

BEHANDELPRIJS IS AFHANKELIJK
VAN TE BEHANDELEN GEBIED

Duurzaam ontharen door middel van elektrisch ontharen

Wanneer u niet in aanmerking komt voor duurzaam ontharen met flitslicht is elektrisch ontharen wellicht een oplossing voor u. Elektrisch ontharen is geschikt voor alle haarkleuren, ook voor grijze haren.

 

Het aantal van de behandelingen is afhankelijk van de haargroeicyclus, van het te behandelen gebied en van de ernst van de aandoening. Informeer bij Marly welke behandelmethode voor u geschikt is.

 

Behandelprijs € 1,50 per minuut met een minimum van € 15,-

Al 20 jaar een tevreden klant

 

Liesbeth Bergmans

Liesbeth Bergmans

 

 

Rosel Heim logo