Over huidspecialiste Marly

HOE IK UIT PASSIE SCHOONHEIDSSPECIALISTE EN…ZWANGER WERD

Geboren en getogen in Zuid-Limburg verhuisde ik na mijn huwelijk naar Friesland waar ik een baan kreeg als doktersassistente bij een huisarts. Met plezier regelde ik de taken in de praktijk en assisteerde veel bij kleine ingrepen. Het was een heerlijke tijd, ik leerde een heel ander stukje Nederland kennen, de Friese taal, schaatsen en zeilen.

 

Doordat mijn man van baan veranderde verhuisden wij naar Brabant, weer wat dichter bij onze roots. Hier had ik een baan als doktersassistente/receptioniste en klom op tot directie secretaresse bij een instelling in de gezondheidszorg. Die laatste baan strookte niet met mijn vooropleiding als apothekers- en doktersassistente maar was wel een nieuwe uitdaging. Inmiddels hadden wij een kinderwens. Echter, al snel bleek dat wij ongewild kinderloos zouden blijven. Dat was de aanleiding om bij onszelf te rade te gaan of wij het werk dat wij deden wilden blijven doen, immers ons werk zou een zeer belangrijke rol

spelen in ons kinderloze leven.

 

Omdat ik het directe contact met mensen miste zoals ik dat in mijn baan als doktersassistente had en meer zelfstandigheid wilde besloot ik de avondopleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. De opleiding voelde voor mij als thuiskomen. Door het verdriet van de kinderloosheid zat ik letterlijk niet goed in mijn vel. Ik kreeg acne. In de opleiding werd mij geadviseerd om speciale acne producten te gebruiken. Deze producten waren te agressief voor mijn huid waardoor deze alleen maar verslechterde totdat ik in het tweede jaar van de opleiding in contact kwam met het biologische huidverbeteringsproduct Rosel Heim. Dat product, in combinatie met de behandelingen door een van de docenten, zorgde ervoor dat mijn huid opknapte. Ik was meteen verknocht aan het product en kocht het in om mee te oefenen op collega’s, buren vrienden en bekenden. Iedereen was enthousiast over Rosel Heim.

Ook mijn man besloot een carrièreswitch te maken en een eigen bedrijf te beginnen in de agrarische sector en wel in Midden Limburg . Dat hield in dat wij weer gingen verhuizen. Terwijl wij volop bezig waren met het realiseren van onze passie ons werk te maken was ik ineens zwanger. Dit was ook het laatste zetje dat mijn huid nodig had, ik zag er stralend uit.

 

Op dat moment besefte ik dat een mooie huid een samenspel is van letterlijk goed in je vel zitten en de juiste huidverzorging van buitenaf. Het een kan niet zonder het ander. Al ben je je er niet altijd van bewust dat er een onderliggende oorzaak is, een huid raakt niet zomaar uit balans.  Vanuit mijn eigen ervaring en medische achtergrond is het dan ook een logisch gevolg dat ik altijd naar het geheel kijk; de persoon, de leefstijl, de gezondheid en de juiste huidverzorging om zo tot huidverbetering te komen. Uw huid is mijn passie!

 

Een leven lang een mooie huid dat is mijn missie!

Hoe is de aanpak bij Marly?

De aanpak bij huidspecialiste Marly

Ik ben overtuigd van het belang van een goede zorg voor de huid en daar horen de juiste huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik bij. Om de conditie en de structuur van de huid te verbeteren is een efficiënte en professionele verzorging met de juiste producten van essentieel belang. Goede huidverzorging voorkomt problemen, houdt uw huid gezond en laat u stralen!

Heeft u vragen over uw huid?
Wilt u uw huid verbeteren of uw huid er jonger uit laten zien via de natuurlijke weg? Maak dan hier een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens deze intake bekijk ik uw huid vakkundig en geef ik u vrijblijvend advies. Uiteraard is dit afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarna bespreken we gezamenlijk de aanpak.

Een behandeling van Marly Brands voelt als een cadeau voor mezelf.

 

Nelly NijssenNelly Nijssen