Marly Brands

Huidspecialiste Marly Brands

Een leven lang een mooie huid voor u: dat is mijn passie!

 

Marly Brands is al meer dan 22 jaar huidexpert. Of het nu gaat om een goede huidconditie, het definitief en selectief ontharen of het oplossen van huidproblemen zoals puistjes en rimpels. Verwen uzelf en laat uw huid stralen!

 

 

Wilt u een mooie gezonde huid, met weinig rimpels? Of wilt u van uw acne of couperose af? Als het om huidverbetering gaat zorgt Marly Brands gegarandeerd voor het gewenste resultaat.
Bovendien worden in onze praktijk bijzondere resultaten behaald met het verwijderen van huidoneffenheden.

 

Een mooie, gezonde en stralende huid begint bij huidspecialiste Marly Brands!

 

 

Huidspecialiste Marly

over marly

Allround huidspecialiste

Hoe is het begonnen? Vanuit mijn achtergrond in de gezondheidszorg kreeg ik steeds meer belangstelling voor de huid.

 

Nadat ik mijn opleiding schoonheidsspecialiste had afgerond en mijn diploma had behaald ben ik gestart met mijn huidverbeteringspraktijk. Al snel kreeg ik klanten met huidproblemen en overbeharing.

De afgelopen jaren ben ik mij blijven verdiepen in effectieve behandelingen voor huidveroudering, huidproblemen en definitief ontharen.

 

Als allround huidspecialiste werk ik op basis van de nieuwste  inzichten. Ik geloof in een doordachte aanpak die er voor zorgt dat we de huid mooi houden, ook op langere termijn.

Als ervaren huidspecialiste streef ik naar het beste voor mijn klanten, d.m.v:

  • eerlijk advies
  • kennis van zaken
  • gestructureerd behandelplan
  • persoonlijke aandacht

Hoe is de aanpak bij Marly?

De aanpak bij huidspecialiste Marly

Heeft u vragen over uw huid? Wilt u uw huid verbeteren of uw huid er jonger uit laten zien? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.  Tijdens deze intake bekijk ik uw huid vakkundig en geef ik u vrijblijvend advies.  Uiteraard is deze afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarna bespreken we gezamenlijk de aanpak.

xPersoonlijke en professionele aanpak

Samen bespreek ik met u de persoonlijke aanpak tijdens een intakegesprek.

U kunt bij mij terecht voor doelftreffende huidverbeterende behandelingen uitgevoerd met resultaatgerichte producten en apparatuur:

Een behandeling van Marly Brands voelt als een cadeau voor mezelf.

 

Nelly NijssenNelly Nijssen

Het allerbeste voor uw huid!

Ik ben overtuigd van het belang van een goede zorg voor de huid en daar horen de juiste huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik bij. Om de conditie en de structuur van de huid te verbeteren is een efficiënte en professionele verzorging met de juiste producten van essentieel belang.

Goede huidverzorging voorkomt problemen, houdt uw huid gezond en laat u stralen!

Hou daarom zelf ook van uw huid, elke dag!

Een mooie gezonde huid begint bij huidspecialiste Marly

  • BEWEZEN RESULTAAT: mijn jarenlange ervaring, vakgerichte opleidingen, een doelgerichte dagelijkse thuisverzorging en op resultaatgerichte salonbehandelingen staan garant voor optimale huidverbetering.
  • RESULTAAT GERICHTE PRODUCTEN: kwalitatief hoogwaardige producten voor zowel uitwendige als inwendige aanpak van uw huid die doen wat ze beloven.
  • BEHANDELINGEN OP MAAT EN DESKUNDIG ADVIES: U krijgt de volledige aandacht en zorgen. Mijn uitgebreide kennis en specialisatie op het gebied van anti-aging en huidverbetering in combinatie met veilige behandeltechnieken en professionele apparatuur maken dat ik u kwalitatieve, “op maat” behandelingen en adviezen kan geven.

U bent van harte welkom!

Advies van huidspecialiste Marly