Laviesage Huidspecialiste Marly
headerlaviesagenutricosmetics

Laviesage Nutricosmetics

Voor een mooie huid van binnenuit

Factoren als stress, roken, overmatig zonnen en luchtvervuiling hebben allemaal hun weerslag op de huid. Ook is er een duidelijke relatie tussen voeding en de gezondheid van de huid. Deze relatie heeft mij altijd geinteresseerd. Vanuit mijn expertise als huidspecialiste adviseer ik een regelmatig gebruik van Laviesage nutricosmetics tegen externe schadelijke invloeden. Daarnaast wordt de huid van binnenuit op de juiste manier gevoed.

 

Wilt u uw huidproblemen bij de basis aanpakken of de juiste start maken om af te vallen, dan bied ik u een Detox programma aan. Tijdens deze Detox begeleid ik u persoonlijk.

In overleg met u geef ik een op maat productadvies. Hierbij gaat het niet alleen om de keuze van specifieke Laviesage producten, maar ook om frequentie en hoeveelheid.

 

Natuurlijke voedingssupplementen zoals Laviesage hebben bij consequent gebruik ook een krachtig anti-aging effect, en zorgen voor een zichtbaar mooiere huid.

 

Voor meer informatie: www.laviesage.nl

Laviesage natuurlijke Nutricosmetics zijn WETENSCHAPPELIJK getest en VEILIG in gebruik. Ze bieden OPTIMAAL RESULTAAT doordat ze specifiek worden afgestemd op UW huid.
Laviesage producten
Laviesage Nutricosmetics:
  • geven uw huid extra bouwstoffen
  • lossen huidproblemen op
  • verbeteren, verzorgen en verjongen uw huid