Detox: Cleanse & Revitalise

Het detox programma Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen. Je hebt meer energie en voelt je sterk. En niet te vergeten: je bent op weg naar een mooier, slanker en gezonder lichaam.

 

Persoonlijke begeleiding door Huidspecialiste Marly
We starten met een uitleg van het programma, het noteren van je gewicht en eventueel een foto van de huid. Dagelijkse ondersteunt Marly jou met email en app zodat je er niet alleen voor staat. Elke dag krijg je tips om het programma goed en gemakkelijk te door lopen en uiteraard kun je met je vragen bij Marly terecht.

 

Iedereen kan het succesvol volgen
Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen.

 

 

De Cleanse and Revitalise programmadoos

De Cleanse & Revitalise programmadoos bestaat uit 9 onderdelen. Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders.

Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle

Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid! Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

 

Bron: Laviesage

 

De drie fases

1. Voorbereidingsfase (2 dagen)

De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleansefase (7 dagen)

Het behandelplan komt tot stand door een uitgebreide intake en een eerste onderzoek van de huid. Aan de hand hiervan geeft Marly u advies op maat en wordt in overleg met u een behandeltraject gemaakt.
Afhankelijk van de ernst van de acne zal de behandeling eenmaal per week tot eenmaal per 2 à 4 weken plaatsvinden. Om het optimale resultaat te behalen en te behouden voor uw huid worden alle behandelingen ondersteund met producten voor thuisgebruik toegespitst op acné.

3. Revitalisefase (2 dagen)

De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.