Huidverzorging

Huidverzorging

Conditie van de huid en huidtype zijn belangrijke uitgangspunten van een goede dagelijkse huidverzorging. Deze kunnen per persoon erg verschillen en daarom stemmen we bij al onze huidverzorgende behandelingen nauw af op uw persoonlijke situatie.

 

Rosel Heim Acne producten

 

xBEAUTYPAS

Profiteer van onze Beautypas! Als u een huidverzorgingsproduct van Rosel Heim koopt kunt u gebruik maken van deze pas. Bij aankoop van een product noteren wij het bedrag op uw Beautypas. 5% Van het spaartotaal van een volle Beautypas (10 producten), is uw korting op de aanschaf van een volgende product. De Beautypas is niet inwisselbaar voor geld. U bent zelf verantwoordelijk voor verlies of diefstal.

Icon

Huidverzorgende behandeling
(man / vrouw)

Deze  huidverzorgende behandeling is ideaal om de huid in een goede conditie te houden en vormt een goede aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging thuis.
Door het gebruik van een speciaal masker in combinatie met een gezichtsmassage krijgt uw huid een stimulerende boost.
De werkzame stoffen in het masker stimuleren of kalmeren de huidfuncties naar behoeven, en werken effectief in het voeden en verzorgen van de huid. U gaat naar huis met een mooie en stralende huid.

Icon

Huidverzorgende behandeling inclusief anti-stressmassage
(man / vrouw)

Stress wordt al geruime tijd als een verergerende of uitlokkende factor beschouwd van veel huidaandoeningen. Door stress kunnen we letterlijk en figuurlijk niet goed in ons vel zitten. Marly Brands biedt een optimaal verzorgende behandeling die effectief ontspannend werkt. Door een combinatie van shiatsu, haptonomie, haar-, hoofdhuid- en oormassage is de anti-stress massage een weldadige ervaring waarbij heel veel afvalstoffen worden afgevoerd.

Icon

Modellage: een beautylift voor uw huid

Modellage zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De contouren van uw gezicht worden op een zachte manier opnieuw gemodelleerd. De modellage is een behandeling gebaseerd op een dieptewerkend, verwarmend klei masker waarbij actieve werkstoffen beter diep in de huid kunnen doordringen. Het resultaat is een verstevigde, krachtige huid die er verfrist en jonger uit ziet.

TARIEF  € 78,00

TARIEF  € 81,00

TARIEF  € 98,00

Icon

Super Modellage:  Een intensieve beauty boost

Deze super Modellage geeft de huid een ware boost. De combinatie van de modellage en aanvullend het Aloë Vera masker maakt de huid mooi strak maar ook zacht. De modellage is een verwarmend klei masker waarbij actieve werkstoffen beter diep in de huid kunnen doordringen. De contouren van het gezicht worden op een zachte manier opnieuw gemodelleerd. De huid ziet er fris en jonger uit. Het effect is een beautylift.

Icon

Seizoensbehandelingen

Tijdens ieder seizoen heeft uw huid andere behoeften. De seizoensbehandeling van Marly Brands wordt afgestemd op deze specifieke behoeften en zorgt ervoor dat uw huid ieder seizoen in goede conditie blijft.
Voorjaar: op basis van hamamelisextracten
Zomer: op basis van rozenextracten
Winter: op basis van chocolade

Icon

Korte reinigende behandeling
(man / vrouw)

Deze korte, intensief reinigende behandeling geeft zelfs de meest onreine huid weer een frisse uitstraling. De combinatie van reiniging, verwijderen van onzuiverheden, vochtbehandeling, een masker en passende crème maakt dat uw huid er weer perfect schoon uitziet. Een bijzonder effectieve behandeling om de huid weer in balans te brengen!

TARIEF  € 100,00

TARIEF  € 80,00

TARIEF  € 65,00