Actie: Herstel en verjong je huid in de herfst!

Merk jij ook dat je huid steeds ouder wordt en daarnaast ook nog eens droger en doffer in de herfst? Dan is dit het moment om aan herstel te werken, herstel en verjong je huid in 3 maanden! Ja je leest het goed, in 3 maanden een geweldige boost voor je huid, dat kan met de Skin Boost en Lift. 

 

Onze huid wordt ouder maar het gaat erom oud te worden en er jong bij te blijven. Pak rimpels, verslapping en vochtverlies aan met Skin Boost en Lift. Huidverjonging op het hoogste niveau.

 

Skin Boost en Lift anti-aging formule is een poeder om in te nemen die jouw huid alle bouwstoffen biedt om gezond en mooi te blijven. Daar zorgen de hoge concentraties collageen, glucosamine, MSM, vitamine C, arginine, lysine, hyaluronzuur, lysine, ceramiden en vitamine D3 voor. Het resultaat van Skin Boost en Lift is een natuurlijk face-lift effect, een prachtige volle, zachte uitstraling en mooie gezichtscontouren.

 


PROFITEER NU VAN 3=2
en ontvang 1 pot gratis bij aanschaf van 2 potten


 

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT combineer je de Skin Boost en Lift met de Collageen Booster lichtkuur. Hierdoor wordt de toegevoegde waarde van Skin Boost en Lift optimaal benut om snel de maximale huidkwaliteit te kunnen bereiken. Het resultaat: een stevigere gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling. Jij ziet er straks met de feestdagen stralend uit!

 

Daarom voor jou dit super aanbod:


IN COMBINATIE MET DE SKIN BOOST EN LIFT ACTIE NU:


10 Collageen Booster behandelingen van €520,- voor €449,- inclusief een pot herstellende crème van 50ml t.w.v. €59,- gratis.


 

 

Gun jezelf het geluk van een stralende huid, je bent het waard!

 

Bel nu 0495 460322 en maak een afspraak.

E-mail mag ook: info@huidspecialistemarly.nl.

 

Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.